Projecten, projectmatig werken, het gebeurt steeds meer. Helaas leveren veel projecten niet wat er van verwacht werd. Met een goede projectmanager die volgens een methode als Prince2 werkt of gecertificeerd is door IPMA (International Project Management Association) ben je op de goede weg. Voor grotere projecten is ondersteuning, projectsupport, een tweede stap naar succes. Nog op zoek naar een Project Management Officer, neem eens contact op met Hjelpe. Ook als de projectmanager nog weinig ervaring heeft, kan ondersteuning door een PMO het verschil maken.

 

Duurzaam

Naast projectsupport is duurzaamheid de tweede peiler onder Hjelpe. Een duurzaam project is dat tijdens de looptijd en achteraf. Het heeft aandacht voor projectmedewerkers en stakeholders, kijkt naar de langere termijn zonder de korte termijn te vergeten, levert niet alleen resultaat voor morgen, maar ook voor volgend jaar en het jaar daarop en daarop.

 

Op papier is tegenwoordig veel duurzaam, in de praktijk is er nog veel werk te verzetten. Belangrijk werk. Tegelijk is duurzaam een wenkend perspectief. In een duurzame samenleving hebben we tijd voor elkaar, is gezondheid en goed voedsel vanzelfsprekend en neemt welzijn toe.

 

Naast projectsupport levert Hjelpe ook:

  • (Ondersteuning bij het) organiseren van informatiebijeenkomsten en activiteiten
  • Persoonlijke assistentie
  • Mede-organisatie van grote activiteiten, demonstraties
  • En nog vele andere ondersteunende werkzaamheden richting een volhoudbare toekomst

 

Inge_Kouw_520_4100583_pm

 

Achter Hjelpe zit op dit moment Inge Kouw, bevlogen ondersteuner en organiser.

 

Naast ervaring als project management officer, officemanager en ambtelijk secretaris in het bedrijfsleven, als vrijwilliger actief voor Duurzaam Meerhoven.

 

Zullen we samen werken aan mooie projecten?

 

https://nl.linkedin.com/in/ingekouw